Apuja kielen oppimiseen tekoälyavusteisessa Kielikahvilassa, haussa myös oppilaitoksia tai muita tahoja yhteistyöhön

Kielikahvilassa opitaan ymmärtämään ja tuottamaan kieltä yhteistoiminnallisesti 

Infoidea tmi on kehittänyt kielten opiskelijoille tekoälyavusteisen verkkopalvelun nimeltä Kielikahvila. Palvelu soveltuu kaikille uutta kieltä opiskeleville omasta äidinkielestä ja osaamistasosta riippumatta. Selkeä palvelusta hyötyvä kohderyhmä on esimerkiksi maahanmuuttajat. Palvelussa voi opiskella useita eri kieliä. Palvelua on tähän mennessä pilotoitu espanjaa Jyväskylän kansalaisopistossa opiskelevien ryhmässä ja palvelu on saanut erinomaista palautetta. Kielikahvila toimii osoitteessa: www.kielikahvila.fi

Kielikahvila jäljittelee tilannetta, missä oppijat kokoontuisivat fyysisesti kahvilaan pöydän ääreen keskustelemaan keskenään. Tällainen sosiaaliseen oppimiseen perustuva vertaisoppimisen pedagogiikka on todettu olevan yksi tuottavimmista kielen oppimisen menetelmistä. Palvelun käyttöliittymä on tehty mahdollisimman helppokäyttöiseksi ja yksinkertaiseksi. Tarkempi kuvaus palvelusta löytyy osoitteesta: www.kielikahvila.fi/esite tai klikkaamalla palvelun etusivun linkkiä.

Haemme nyt oppilaitoksia tai palvelusta muuten kiinnostuneita tahoja, jotka haluavat parantaa kieltä opiskelevien oppimistuloksia vaivattomasti ja tukea oppijoiden iloista yhdessä oppimista.

Olethan yhteydessä niin kerron mielelläni lisätietoja:

Juha Hakkarainen

FM, AmO

Infoidea tmi

0408446362

infoideatmi@gmail.com